hu en
2016. November 08. 07:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Rangadón is bizonyított U18-as lány csapatunk - utánpótlás eredmények

A Kaposvár legyőzésével tovább növelték előnyüket a tabella első helyén álló 18 éves lányok.

Az utánpótlás-bajnokság hétvégi fordulójában minden versenyző korosztályunk a Bozsik Akadémia korosztályos csapata ellen lépett pályára. U19-eseink 2-1-es vereséget szenvedtek, találatunkat Róka Krisztián szerezte.

A hetek óta jó formában játszó U17-es csapatunkat a nyíregyháziaknak sem sikerült megállítaniuk, 3-1-es győzelmet arattak, így megszilárdították helyüket a tabella második pozíciójában. Góljainkat Szeibert Mihály, Szabó Bálint és Kojnok Zsolt lőtték. „Harcos, férfias mérkőzésen az első félidei remek játékunknak köszönhetően megérdemelten szereztük meg a három pontot. A második játékrészben az ellenfél is megmutatta, hogy komoly játékerőt képvisel, így még nagyobb értéke van a győzelemnek” – mondta Kuttor Attila, az U17-es csapat vezetőedzője.

Az U16-osok Csepregi Imre találatával 1-0-ra nyertek a Bozsik Akadémia ellen, az U15-ösök 0-0-s döntetlent játszottak, míg az U14-esek 2-1-es vereséget szenvedtek, gólunkat Menyhárt Zsombor szerezte.

NB II-es női csapatunk a tabellán harmadik Kelen-Budaörs ellen aratott 2-0-s győzelmet a hétvégén, a gólszerzők Trampler Kinga és Szehofner Vivien voltak. „Komoly feladat várt a lányokra, és ahogy azt előzetesen is vártuk, remek mérkőzésen, egy kulturáltan, jól futballozó ellenfelet sikerült két vállra fektetnünk. Mezőnyben ugyan fölénk nőttek a fővárosiak, de a kapunk előterét jól szálltuk meg, és ott nem találtak rajtunk rést. Nálunk volt két egyéni villanás, és ezzel eldöntöttük a meccset. Gratulálok az egész csapatnak az odaadó teljesítményért” – értékelt Csrepka Tamás, az NB II-es női csapat edzője a látottakat.

Rangadót játszottak a hétvégén az U18-as lányok, hiszen az ellen a Kaposvár ellen léptek pályára, akik ugyancsak pontveszteség nélkül, de kevesebb játszott meccsel álltak mögöttünk a 2. helyen. Végül jó játékkal meggyőzően, 3-0-ra nyertük meg a találkozót. A gólokat Gimes Georgina, Szabó Bernadett és Trampler Kinga lőtte. „Nagyon izgalmas mérkőzést vívtunk, rengeteg helyzetet alakítottak ki a játékosok mindkét oldalon. Ezúttal nekünk volt szerencsénk, és lehetőségeinket jobban kihasználva vertük meg a rendkívül jól focizó ellenfelünket. Gratulálok a lányoknak!” – összegzett Csrepka Tamás, az U18-as lánycsapat vezetőedzője.

CÍMKÉK
Kuttor Attila Csrepka Tamás
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek