hu en
2012. December 02. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
JOS DAERDEN:
"Egy-egy hiba eldöntheti a mérkőzést"

A rangadó előtt nyilatkozott az újpestiek vezetőedzője honlapunknak.

Milyen mérkőzésre számít vasárnap délután?

Természetesen kemény mérkőzésre számítunk, hiszen a hazaiaknak gyakorlatilag kötelező nyerniük, ha még versenybe szeretnének maradni a bajnoki címért folyó harcban, azonban nekünk is remek keretünk van. Mindenképpen izgalmasnak ígérkezik az év utolsó bajnoki mérkőzése.

Ön szerint mi döntheti el a mérkőzést?

Egy ilyen szoros mérkőzést egy-egy hiba is eldönthet. Akár az is elég lehet, ha valamelyik csapat egyszer túlzottan kinyílik, a másik pedig kihasználja ezt a lehetőséget. Bízom benne, hogy mi teszünk majd így.

Az elmúlt időszakban Moraes és Vasziljevics is remek formában futballozott Újpesten, vasárnap azonban egyikükre sem számíthat sérülés illetve eltiltás (öt sárga lap) miatt. Nehéz lesz őket pótolni?

Minden edző elképzel magának egy ideális keretet, amelyben sosem sérült senki és nincsen eltiltott játékos sem. Na, ez egy olyan helyzet, amely gyakorlatilag sosem áll elő. Szinte mindig van néhány hiányzó, mi edzők azért is vagyunk, hogy ezeket a problémákat megoldjuk. Bízom a keret összes tagjában.

CÍMKÉK
Jos Daerden 2012-2013 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Újpest FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek