hu en
2012. December 02. 18:59  -  Gyurina Zsolt   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC - ÚJPEST FC
"Akár fölényesen is megnyerhettük volna a mérkőzést"

A találkozó után Paulo Sousa és Jos Daerden, a két vezetőedző értékelt.

Paulo Sousa: A mérkőzés eleje kiegyenlített volt, de miután az Újpest megszerezte a vezetést, nem estünk kétségbe, hajtottunk, mentünk előre. Elég helyzetet alakítottunk ki, és akár fölényesen is megnyerhettük volna a mérkőzést. Mitrovics sérülése után sikerült átszervezni a csapatot, és jól is játszottunk, éppen ezért nem vagyok elégedett az egy ponttal. A legtöbb hazai vetélytársunknál 16 mérkőzéssel játszottunk többet az őszi szezon alatt, ez azért mentálisan elég megterhelő. Végezetül gratulálok a Red Blue Devils szurkolói csoportnak a 20. születésnapjához, és szeretném megköszönni szurkolóinknak, hogy a csapat mellett álltak a hosszú őszi menetelésünk alatt.

Jos Daerden: Az első félidőben kézben tartottuk a mérkőzést, és akárcsak a hazaiaknak, nekünk is voltak helyzeteink. A második félidőben a Vidi nagy nyomás alá helyezte a kapunkat, erre készültünk is, hiszen tudtuk, hogy a fehérváriak a három pont érdekében kockáztatni fognak, és nagy erőkkel támadni. Elismerem, hogy a végén a hazaiak többször megszerezhették volna a vezetést, de azért kontrából néhányszor mi is odaértünk a kapujuk elé. Nem cseréltem, mert a pályán lévők megtették a magukét, és nem akartam megbontani a csapategységet. Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, a megszerzett pont után jó érzéssel megyünk a téli pihenőre.
 

CÍMKÉK
edző 2012-2013 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Újpest FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek